Deze wanddecoratie is zowel machinaal als met de hand uitgezaagd en bestaat uit 5 delen die met magneten aan de muur zijn bevestigd.

Dus mocht je je muur willen verven of gaan verhuizen dan kan je zonder problemen de onderdelen van de muur verwijderen.

Ik vind details en accessoires erg belangrijk in een project en probeer dit dan ook zover het kan mogelijk te maken. Dit is ook gelukt bij de ketting, deze komt overeen met de ketting die de personage in de film ook draagt.

Deze wanddecoratie bestaat uit 48 losse onderdelen die gelijmd zijn op plexiglas zodat deze in zijn geheeld van de muur gehaald kan worden en het geeft ook een mooi effect met alle ruimtes ertussen.

Dit was een hele nieuwe uitdaging voor mij, er kwam namelijk elektronica bij kijken en daar heb ik geen kaas van gegeten.

Maar ik hou ervan om een uitdaging aan te gaan en dit is het resultaat.

De lightsaber is gemaakt van een plastic buis met ledverlichting die gekoppeld is aan een aan en uit schakelaar die weer verbonden is met een stekker.

Ook deze wandpaneel wordt bevestigt met mageneten

Deze is gemaakt voor mijn dochter. Dit is een van haar katten.

De snorharen en oog haren zijn gemaakt van visdraad om het effect zo echt mogelijk te maken. Gedetailleerd schilderen zit niet echt in mijn vingers maar ze kon wel meteen zien dat dit haar kat was.

Op Pinterest zag ik dit ontwerp staan en normaal maak ik niks hetzelfde na dit uit respect van de maker, maar soms maak ik een uitzondering als het om familie gaat.

Van een oude klok heb ik deze klok gemaakt hij was er heel erg blij mee.

Een collega wilden geen standaard urn of de as in een ketting. Ze vroeg mij of ik iets kon maken. Het was een eer dat ze dit aan mij vroeg maar ook spannend.

Haar lievelingskleur is verwerkt tussen de letters en haar as is geplaatst in een klein vaasje wat gegoten is in het hart van epoxy.

Deze urn is vrijgegeven om daar meerdere van te maken.