Verzending

Onze producten worden verzonden via brievenbuspost of pakketje bij PostNL. Alleen bij het pakket bezorging ontvang je een Track & Trace code van ons.

Levering

Nadat je een bestelling geplaatst hebt en wij het geld hebben ontvangen wordt je bestelling z.s.m afgehandeld. Wij verzenden je pakketje dan binnen 1-5 werkdagen (met uitzondering op maat gemaakte producten neem hierover contact met ons op) Zodra wij je pakketje bij PostNL hebben afgeleverd, is de levertijd voor Nederland meestal 1-2 werkdagen.

Retouneren

Het kan gebeuren dat je niet tevreden bent over je aankoop of je hebt het verkeerde product besteld dan kan je het product tot 14 dagen na ontvangst retourneren of ruilen voor een ander product. Als we de retourzending hebben ontvangen, betalen we het bedrag binnen uiterlijk een week terug.

Let op: retourneren is op eigen risico, June19 is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde pakketjes.

Je mag het product ook zelf brengen.

14 dagen Herroepingsrecht:

U heeft het recht om het product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour zonder opgave van reden. Na deze melding heeft u nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen.

Er zijn enkele voorwaarden

  • Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
  • Het geen product is dat speciaal voor de consument op maat is gemaakt of aangepast
  • Het geen (opdracht tot) spoedreparatie betreft

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering)

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Download hier de retour formulier